Overal in Nederland altijd een ervaren schoorsteenveger achter de hand

De Schoorsteencleaner reinigt overal in Nederland schoorstenen. Dat u veilig en verantwoord kunt vuren, dat is onze missie.

Schoorsteen Vegen

Als gevestigd schoorsteenvegerbedrijf zijn wij volledig verzekerd en goed uitgerust met de nieuwste plus traditionele veegapparatuur.

vogelnest

Vogelnest verwijderen

Vogels of beestjes brengen hun nestmateriaal in de schoorsteen van uw schoorsteen, waardoor het vrijkomen van rook en andere gassen wordt geblokkeerd..

Volgelwering

Vogelwering plaatsen

Wij helpen u graag met het plaatsen van de juiste vogelwering. Vogelpinnen zijn een uitstekende manier om preventief vogels te weren.

camera inspectie

Camera inspectie

Wij zijn uitgerust met de nieuwste technologie van camera’s om camera-inspectie uit te voeren. Onze opgeleide en ervaren technici hebben ruime ervaring in het uitvoeren van camera-inspecties.

Waarom Schoorsteen Cleaner?

Bij schoorsteencleaner beschouwen we onszelf verantwoordelijk voor elke taak die we uitvoeren. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor ons werk om u uitzonderlijke diensten te leveren. We zijn transparant, eerlijk en eerlijk over ons werk en onze omgang met de klanten. Integriteit is voor ons ook cruciaal voor het onderhouden van langdurige relaties. We zijn nauwgezet in onze presentatie en georganiseerd in ons werk.

Schoorsteenveger nodig?Neem direct contact met ons op!

Kiest u voor Schoorsteen cleaner dan bent u verzekerd
van een professioneel geveegde en veilige schoorsteen!
Plan afspraak online
TEL: 085 800 0387
nl_NL